martes, abril 25, 2006

la radio de mi pueblo

"Les noves tecnologies i la domòtica han incentivat el floriment de tastaolletes i picaflors. Ara no hi ha compromís ni hi ha res. Amb el comandament a distància no hi ha qui aguanti 5 minuts a la mateixa cadena. Els llibres no s’acaben ni de conya, i multituds s’aixequen impunement dels cinemes abans del final de la peli. Vindrà el dia que la majoria de l’estadi marxi al minut 15 de partit. Aquell dia s’haurà firmat el començament de la fi de la nostre civilització (tal com la coneixem)

It’s the end of the world (as we know it) And I feel free – REM"


http://eljardidelmanicomi.blogspot.com/

3 comentarios:

el erizo césar dijo...

con faltas de ortografía, además: donde dice "la nostre civilització", Pompeu Fabra (y yo) escribiríamos "la nostra civilització"

(César, el erizo repelente)

Mr Towers dijo...

ma mare ja em deia que amb aquesta ortografia no arribaria enlloc, res, tirado en el arroyo...Menus mal del corrector del Word.

per cert, Shane McGowan és un dels meus ídols. "convertiremos las salas de conciertos en inmensos bares" deia la publicitat de la gira del If I Shoul fall...

el erizo césar dijo...

Cap problema Towers, al Baix Camp un es pot permetre passar del Pompeu i de sa mare.

Per als profans i els alienígenes direm que allà/aquí (marqui amb una X segons correspongui) entrem en el terreny del que es coneix com Ortografia Quàntica.

Era una petita revenja per fer-me sentir per uns moments com un emigrant georgià que acaba de trobar radio Tblisi a l'ona curta.

McGowan és la meva viva estampa qualsevol cap de setmana a primera hora del matí.

Gora McGowan!